Kabar kongo .com " Mangudi ing tumindak kang becik,lan sugih paring marang pepadan "

Minggu, 28 Agustus 2011

Lirik Lagu " Tali Kotang"

KabarKongo.com Kabar terkini dari Kodok Ngorek Community

Tali Kotang

Cak Diqin - Wiwid

Dek biyen wis tak tukokke
Wujud tali sak kotange
Sak ikine lakok ilang sak slirane
Lungo menyang endi tanpa pamit ra ngabari
Opo kowe lali karo aku iki

Najan regane nem ewu
kuwi wujud katresnanku
Jare kowe melu aku lakok mlayu
Opo kurang larang
Pungkasane kowe ilang
Neng endi aku nggoleki tali kotang

Iki mas taline tak kundurake
Mergo bapak ra ngeparengake
Aku di jodoke malah karo priyo seje
Wis cukup mung semene wae

Duh kangmas andum basuki
aku ora bakal lali
Yen Gusti ngeparengake mesti bali

Tali kotang iki tak simpen tekane pati
Tali kotang saksi tresnaku kang suci

0 komentar: