Kabar kongo .com " Mangudi ing tumindak kang becik,lan sugih paring marang pepadan "

Selasa, 02 Agustus 2011

Lirik Lagu Jaket Iki - Campursari Koplo

Kabar Kongo Terkini -

Langit mendung kepyur
Mudun ngebis udan gerimis
Esem uwis mapan pakeanku
Mbok lepas jaketmu
'Njur mayungi aku
Kangen tak sekangen rangkulanmu

    Prapatan jalan mastrip
    Saksi ketemuan iki
    'Nadyan tanpo ucap aku ngerti
    Suara lan mripatmu
    Kebak kangen rindu
    Gerimis soyo deres
    Nganti podho ra ngerteni

Reff:
Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Tanda katresnanmu
Sabeneri aku ngerti

    Nganggo jaketmu iki
    Udan gerimis mbok payungi
    Mergo jaket iki
    Tresnaku tan soyo kadi 

0 komentar: