Kabar kongo .com " Mangudi ing tumindak kang becik,lan sugih paring marang pepadan "

Senin, 15 Agustus 2011

Buka Bareng Alumni Smaneka 86 plus SMAN 3 Malang



Kabar Kongo Terkini - Iki mung crito, ra direncana uga ra dinyono-nyono. Ono konco adoh-adoh saka Amerika lakok ngundang buka bareng.. " Aku nok malang ayo kumpul-kumpul bareng. Aturen buka bareng gek endi ? aku sing ngebosi.. Yo Nayamul tah?

Akhire diputusno buka bareng nek warung Anda sing lor.. Konco-konco alumni Smaneka tahun 86 di hubungi.. kok lumayan akeh sing iso teko. Koyo to ; Totok jemblunk, Iim apotik, Gecol sak bojone, Musrifah sak bojone, Yularti sak bojone, Dr. Samsul Direktur Wafa sak bojone.. Poenk sak anake, Gigih Kris, Eko Sengguruh, Yayuk, Purwati Karno Rini, Nurul, Ulfa, Eva Jakarta, Nunik Bea cukai (Pasuruan) lan sing ngebosi Rachmi Dyah Larasati ( Profesor gek Millinois Amerika ).

Lha mari buka bareng gek Anda kok sik kurang gayeng, akhire sepakat njagong gek Pujasera Talangagung.. Omong-omong omplong lakok sampek jam 21.30 WIB. Lha gek kene ketambahan Bambang Pakel Sumberpucung, Tutut sing duwe warung. Wis pokoke seru.. suwe ra ketemu dadine dikatek-katekno.

0 komentar: