Kabar kongo .com " Mangudi ing tumindak kang becik,lan sugih paring marang pepadan "

Sabtu, 13 November 2010

Lirik Jambu alas - Didi Kempot

Kelingan manis eseme trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange karep atiku klakon dadi bojone
Sayange wes duwe bojo nanging aku aku wes kadung tresno
Nelongso rasane ati yen aku ra klakon melu nduweni


Jambu alas kulite ijo sing digagas wis duwe bojo
Ada gula ada semut durung rondo ojo direbut

Sumpah neng batin yen kulo tidak dikawin
Tekating ati ora bakal luru ganti
Sumpah wis janji arep sehidup semati
seneng sedih bareng bareng di lakoni

Jambu alas nduk manis rasane
Senajan tilas tak enteni rondone

0 komentar: